Get Adobe Flash player

Opinie zamieszczone na łamach portalu www.e-wesele.pl


Monika i Dawid Dudka

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela które odbyło się 24.05.2013. Musimy skromnie przyznać, że było to najlepsze wesele, na którym byliśmy. Bardzo fajnie, że było to nasze własne :)
Zabawy były rewelacyjnie prowadzone a goście byli bardzo zadowoleni.Powiemy szczerze, orkiestry przy DJ Jacku wypadają cieniutko. :)
Jeszcze raz dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy.

niedziela, 23, czerwiec 2013 09:25
Milena i Michał

Witamy serdecznie:)
Korzystając z takiej formy, chcieliśmy gorąco podziękować za tak fantastyczne poprowadzenie naszej uroczystości ślubnej, która odbyła się 06.kwietnia 2013r.
Cieszymy się, że goście byli zachwyceni muzyką i prowadzoną zabawą. Dziękujemy za zorganizowanie pomysłowych oczepin, które przyniosły dużo humoru:)Bawiliśmy się naprawdę bardzo dobrze, dlatego jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy:)

czwartek, 18, kwiecień 2013 09:25
Magdalena

2 lata temu odbyło się nasze wesele i jesteśmy baardzo zadowoleni z wyboru DJ! Wszyscy goście bawili się doskonale i mówili, że to było najlepsze wesele na jakim byli. Nasze oczekiwania zostały spełnione w 101% :) Dziękujemy!

poniedziałek, 07, styczeń 2013 09:25
Agnieszka i Tomasz

Jeśli szukacie człowieka, który poprowadzi Wasze wesele tak, by wszyscy bawili się do rana, to Jacek jest najlepszy! Przyznam szczerze, że długo zastanawialiśmy się nad wyborem dj’a, gdyż uważamy, że po kucharzu jest to najważniejsza osoba, która ma wpływ na udane wesele. Jacek od początku zaprezentował się jako profesjonalista i człowiek elastycznie dopasowujący się do naszych oczekiwań. Szybko i sprawnie ustaliliśmy listę zabaw, utworów, które muszą się pojawić i tych, których nie chcemy oraz inne wydarzenia w trakcie uroczystości. Jacek świetnie współpracował z kelnerkami, świadkami i kierownikiem lokalu. Zaimponował nam entuzjazmem z jakim prowadził zabawę, ma też miły tembr głosu i szybko nawiązuje kontakt z gośćmi. Jest nie tylko osobą, która puszcza muzykę (jak większość djów), ale prowadzi zabawy, zachęca gości do tańca, zaczyna przyśpiewki weselne i reprezentuje wysoki poziom językowy. Według mnie po prostu dobrze się bawi w trakcie wykonywania swojej pracy i ma do tego talent! Gdy goście się już rozchodzili Jacek dalej czuwał i dalej puszczał kawałki, na których nam zależało. Zabawy weselne prowadził w taki sposób, że zarówno uczestnicy jak i obserwujący bawili się świetnie. Mimo, że wesele było już 3 miesiące temu „żarty” Jacka funkcjonują po dziś dzień na spotkaniach rodzinnych. Nie jest to tylko nasza opinia, bo wszyscy goście bardzo naszego dj’a chwalą!

Jacku, dziękujemy Ci serdecznie za to, że nasze wesele było bardzo udane, goście wybawieni a my bardzo zadowoleni z uroczystości. Gdybyś chciał skorzystać z nagrań (karety, świstaka, itd.) to daj znać :)

niedziela, 06, styczeń 2013 09:24
Martusia i Krzyś

Drogi Jacku!

Nareszcie zawitaliśmy na Twojej stronie!
Z całego serca dziękujemy za wspaniałą imprezę, którą poprowadziłeś w Koszewku dnia 05.05.2012r. Mimo chłodnej pogody rozgrzałeś gości w świetnych rytmach disco, chaha, rumba i twist i wiele innych. Nie zabrakło również „bani u cygana”. Jacku zagrałeś i poprowadziłeś super imprezę dla Nas. Z całego serca zarówno Goście jak i my serdecznie dziękujemy…. Marta i Krzysztof

poniedziałek, 19, listopad 2012 09:24
Paulina i Krzysztof

Suuuuper wesele! Jeśli wesele to tylko z Jackiem,profesjonalne prowadzenie całego wesela, super zabawy no i pociąg którym nie miał końca hehe:)))) naprawdę polecamy!!! Dziękujemy za wspaniała zabawę!

sobota, 06, październik 2012 09:24
Sara i Maciej

Wielkie podziękowanie dla Jacka za wspaniałą zabawę, która trwała do białego rana za wspaniałe tańce hulańce które pokonały nie jednego gościa :) i za baaaardzo fantastyczne zabawy dla gości z czystym sumieniem mogę polecić tego DJ’a. Potrafił przekonać do siebie najstarsze osoby :)

poniedziałek, 01, październik 2012 09:24
Karolina i Paweł

Wesele 17 sierpnia 2012 dzięki Jackowi było świetne! Jeżeli ktoś potrafił mnie (Pan Młody) rozruszać to musi być już mistrzem w swoim fachu:-)
Świetna muzyka, świetna atmosfera, świetne prowadzenie. Czego chcieć więcej? Z chęcią wybrałbym się na inne wesele prowadzone przez Jacka tylko po to, żeby pobawić się jeszcze raz w podobny sposób:-)

Dzięki Jacek za super imprezę! Wszyscy goście są zachwyceni:-) Dzięki!!!

wtorek, 11, wrzesień 2012 09:24
Agnieszka i Sławek

Witam,
Pan Młody od początku był za Dj, reszta raczej sceptyczna. Po weselu każdy był BARDZO zadowolony, nawet Ci którzy początkowo woleli orkiestrę.
Współpraca z Jackiem przebiegała super od pierwszego spotkania, aż do końca wesela. Muzyka, zabawy i kontakt z gośćmi na najwyższym poziomie. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.

wtorek, 04, wrzesień 2012 09:23
Ula i Paweł

Dziękujemy Jackowi za świetnie poprowadzoną zabawę weselną.

Polecamy go dalej z czystym sumieniem!

Szczególne słowa uznania należą się za elastyczność i dopasowanie się do wymagań wybrednych klientów :)

Pozdrawiamy !

wtorek, 28, sierpień 2012 09:23
Monika i Dawid

Witamy Wszystkich,
Na początku jeszcze raz chcielibyśmy podziękować Jackowi za świetnie poprowadzone nasze wesele które odbyło się 7 lipca 2012 w Restauracji Zamkowej w Szczecinie!
Jacek rewelacyjnie zorganizował całą oprawę audiowizualną, grał wszystko to co z Nim wcześniej omówiliśmy oraz dobierał odpowiednio muzykę pod naszych gości/sytuację na parkiecie.
Oczepiny również wypadły super – gry i zabawy które ustaliliśmy bardzo się podobały naszym gościom.
Pełne zgranie z obsługą wesela i Event-Barem.
Serdecznie wszystkim polecamy DjPolacka, pełny profesjonalizm i kultura przez całe wesele!

wtorek, 17, lipiec 2012 09:23
Kamil i Karolina

Jak impreza to tylko z Jackiem. Zero pitu pitu, a na następny dzień zakwasy od tańca gwarantowane… Najdłuższy pociąg „NIE do Warszawy” w moim życiu :) Jacek WIELKI SZACUN! Bierzcie go i bądźcie spokojni o dobry klimat. Hej!

środa, 04, lipiec 2012 09:23
Darek i Karolina

Witamy człowieka orkiestrę!!!!!
Wesele przewyższyło nasze najśmielsze oczekiwania. Świetna zabawa, profesjonalne prowadzenie, super zabawy, konkursy i muzyka dla każdego. Wszyscy zachwyceni. Goście nie chcieli wracać do domów. Parkiet pełny do ostatniego gwizdka. Ten człowiek jest armagedonem dla orkiestr weselnych.
Pozdrawiamy gorąco i bardzo dziękujemy. Mamy nadzieje do zobaczenie na innych weselach.
Mieszkowice 09.06.2012r.

poniedziałek, 11, czerwiec 2012 09:23
Paulina i Darek

Cześć Jacku!!
Oczywiście nie zapomnieliśmy o Tobie!! Za każdym razem jak oglądamy DvD z wesela to przypomina nam się perfekcyjnie poprowadzona zabawa!.
Dla tych niezdecydowanych!- Jak to Jacek mówił „BYŁ OGIEŃ”!!
Jak wszyscy wiemy wesele jest dla gości nie dla Pary młodej i faktycznie tak było!. Wszyscy goście w każdym przedziale wiekowym znaleźli coś dla siebie!! Nie było chwili, gdy parkiet był pusty. Konkursy, profesjonalizm i elastyczność prowadzenia imprezy na najwyższym poziomie. Goście, którzy byli na kilku weselach w ostatnim czasie mówili, że tak dobrze to się jeszcze nie bawili!!.
Polecamy Jacka z cała odpowiedzialnością. Jeżeli jego wybierzecie możecie być pewni, że o tą część imprezy na pewno nie będziecie musieli się martwić.
Jacku! Dziękujemy Bardzo!!
Pozdrawiamy
Darek i Paulina, Goleniów 27 sierpień 2011

środa, 23, listopad 2011 09:22
Monika i Marcin

Skoro już po weselu to nie pozostaje nam nic innego jak tylko bardzo podziękować Jackowi za wspaniałą zabawę i serdecznie polecić go wszystkim tym co zamierzają organizować imprezkę.Naprawdę gorąco polecamy :)

poniedziałek, 10, październik 2011 09:22
Magda i Marcin

Dzięki Jackowi nasze wesele udało się w 100%, potrafił rozbawić gości we wszystkich grupach wiekowych od najmłodszych do najstarszych. Repertuar muzyczny grany był od lat 60 do lat obecnych i dobrany tak, że wszyscy byli zadowoleni. Zabawy na weselu były zabawne, z dużą dawką humoru i na poziomie. Pozdrawiamy

środa, 21, wrzesień 2011 09:22
Gosia i Maciek

Gratulacje dla Jacka, który stworzył wspaniałą atmosferę na naszym weselu :) zabawy śmieszne ale na poziomie, goście zachwyceni i my również :) dzięki!

poniedziałek, 19, wrzesień 2011 09:22
Asia i Grześ

Witamy wszystkich niezdecydowanyc h przy wyborze orkiestra czy Dj :) Dj , Dj , Dj i jeszcze raz Dj Jacek Polack :) Profesjonalista w każdym calu, świetna oprawa muzyczna, rewelacyjne prowadzenie zabaw. Nasze wesele było niesamowicie udane dzięki Jackowi, który poprowadził wszystko od początku do końca i chwała Mu za to :)
Pozdrawiamy i gorąco polecamy

środa, 14, wrzesień 2011 09:22
Żaneta i Dominik

Jesteśmy bardzo zadowoleni z prowadzonego przez Jacka wesela było tak jak sobie to wymarzyliśmy profesjonalizm w każdym calu konkursy rewelacja, świetny dobór repertuaru goście i my będziemy miło wspominać ten wieczór

sobota, 10, wrzesień 2011 09:21
Ania i Janusz

Jeśli pragniesz profesjonalnie poprowadzonej imprezy, z humorem, przy muzyce w rytmie której fantastycznie będą bawić się Twoi goście, nawet się nie zastanawiaj:)) Dobór repertuaru, zabaw i okolicznościowy ch dedykacji był na najwyższym poziomie. Wystarczyło, że nakreśliliśmy nasze oczekiwania, a to, co otrzymaliśmy przeszło naszą wyobraźnię. Jacek prowadził nasze wesele 20 sierpnia a telefony z pochwałami wręcz urywają się:)
Był to doskonały wybór z naszej strony.
Gorąco polecamy Jacka.
Dziękujemy za cudowną oprawę naszego wesela:)
Pozdrawiamy;)

poniedziałek, 22, sierpień 2011 09:21
Asia i Wojtek

Jacek poprowadził nasze wesele 6 sierpnia w Gorzowie Wielkopolskim w Domu Kultury „Małyszyn”. Jeszcze raz dziękujemy serdecznie! Nasi goście bawili się przez całą noc. Nie spotkaliśmy się z żadnym narzekaniem lub słowami krytyki. Pełen profesjonalizm, świetne zgranie z gastronomią, dobrze dobrane gry, konkursy i zabawy. Dodatkowo bardzo ważna informacja – JACEK NIE PIJE alkoholu w czasie wesela. Gorąco pozdrawiamy i POLECAMY!

P.S.
To było pierwsze wesele z DJ-em w tym domu weselnym (a organizują je od kilkunastu lat) i obsługa była bardzo pozytywnie zaskoczona.

wtorek, 09, sierpień 2011 09:20
J i K

Potwierdzam wszystkie poniższe opinie:) Pan Jacek doskonale poprowadził również nasze wesele! Muzyka dla wszystkich, zabawy integracyjne, oczepiny na poziomie, duża elastyczność oraz szybka (i właściwa;)) reakcja na różne okoliczności sprawiły, że nawet starsi goście przestali bać się słowa ‚DJ':)
Z czystym sumieniem polecamy Pana Jacka wszystkim. Pozdrawiamy i dziękujemy:)

środa, 27, lipiec 2011 09:19
Ewelina i Sławek

Bardzo dziękujemy Panu Jackowi Polakowi za wspaniałą zabawę i profesjonalne przygotowanie imprezy weselnej. Wszyscy bawiliśmy się wyśmienicie!
Gorąco polecamy!
Ewelina i Sławek
Goleniów 24.06.2011 r.

środa, 29, czerwiec 2011 09:19
Ewelina i Grzegorz

Co prawda Jackowi podziękowaliśmy osobiście, jednak warto podzielić się wrażeniami z innymi by wiedzieli, że warto organizować z Nim imprezę. Mimo, że nasze wesele było małe (ok 40os.) to zabawa była przednia, przy dobrej muzyce, i całej oprawie. Nawet najwięksi sceptycy co do wesela przy muzyce z płyt byli zachwyceni, tym ze można zrobić to na prawde super. Konkursy dla małych i dużych oraz świetna zabawa wypelniła tą noc tak jak chcieliśmy… Polecamy gorąco!! 10.06.2011, Szczecin

wtorek, 28, czerwiec 2011 09:19
Kasia i Maciek

Dziękujemy za profesjonalne prowadzenie imprezy, miałeś ja pod kontrola i reagowałeś w każdym momencie właściwie. Konkursy bardzo ciekawe, wesołe i na poziomie i nie jest to zdanie tylko nasze :). Gorąco polecamy!!!

poniedziałek, 27, czerwiec 2011 09:18
Powered by JoomVita VitaBook