Get Adobe Flash player

Opinie zamieszczone na łamach portalu www.e-wesele.pl


Panie Jacku - jeszcze raz dziękujemy za świetnie poprowadzone wesele - świetnie Pan zorganizował całą oprawę, grał wszystko to co chce się by leciało na weselu i to co ustaliliśmy oraz dobierał muzykę pod aktualną sytuację na parkiecie. Oczepiny również pierwsza klasa !!!

Polecamy Pana wszystkim znajomym !!

środa, 09, grudzień 2015 21:38
Ola i Tomek

Długo nie mogliśmy się zebrać do wpisu, ale zmotywowało nas inne wesele, z którego właśnie wróciliśmy, a gdzie czegoś nam zabrakło. Na pewno tej niesamowitej atmosfery, którą wprowadzał Jacek, niewymuszonego kontaktu z gośćmi i ciekawych konkursów. U siebie mieliśmy też gości "zaprawionych w boju" jeśli chodzi o wesela, a do tej pory wspominają klimat naszego majowego przyjęcia. Jesteśmy raczej osobami wymagającymi i niełatwo nas zadowolić, ale jak najbardziej i z czystym sercem możemy polecić DJ Jacka Polaka na oprawę muzyczną wesela. I nawet Mamy, które nie wyobrażały sobie, że może nie być orkiestry były zachwycone! Nie ilość a jakość:)

Pięknie dziękujemy i do kolejnego zobaczenia!

czwartek, 19, listopad 2015 08:48
Grażyna i Tomek z Gorzowa Wlkp.

Jacku, dziękujemy Ci za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery, za dołożenie wszelkich starań do tego, aby nasze wesele było idealne, bawiliśmy się świetnie. Wesele poprowadzone perfekcyjnie, fantastyczna oprawa muzyczna i super efekty świetlne.

Wszystkim zainteresowanym gorąco polecamy DJ Jacka – profesjonalnie, z klasą i na najwyższym poziomie od początku do końca! Spełnił nasze oczekiwania w 100% , konkretny i przesympatyczny.

Najlepszy DJ na świecie!

Jacku, bardzo dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie.

czwartek, 19, listopad 2015 08:46
Ola i Szymon

Dziękujemy za super zabawę na naszym weselu (27.12.14). Wiemy od gości, że byli bardzo zadowoleni i super się bawili i my również   Polecamy z czystym sercem Pana Jacka - współpraca przebiegała bezproblemowo na każdym etapie i choć mieszkamy za granicą to wszystko było na medal. Doceniamy otwartość Pana Jacka na nasze pomysły również  Pozdrawiamy serdecznie i polecamy!

czwartek, 15, styczeń 2015 10:08
Ania

Chcieliśmy wielce podziękować za niesamowitą zabawę, którą zgotował nam DJ Polack na naszym weselu dn. 7 czerwca 2014. Zarówno my jak i goście bawilimy się świetnie. Muzyka była tak dopasowana, że cały czas goście (i to w różnym wieku) byli na parkiecie. Wszelkie nasze sugestie zostały przedyskutowane przed imprezą i uwzględnione w czasie wesela. Oczepiny też udały się świetnie - zabawy były w dobrym guście, a jednocześnie zabawne

Serdecznie polecamy i życzymy przyszłym Młodym Parom tak samo doskonałej zabawy jak nasza.

Ania i Łukasz

 

niedziela, 11, styczeń 2015 08:18
Paweł i Marzena

Jeszcze raz pięknie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło sie 27.09.2014 r. Prowadzenie wesela w pełni profesjonalne, ogromny wybór i pełen przekrój muzyki, dym, światła i lasery oraz świetnie zorganizowane konkursy i zabawy sprawiły, że młodzież jak i osoby w średnim wieku bawiły się doskonale. Serdecznie polecamy Pana Jacka i pozdrawiamy raz jeszcze.

środa, 01, październik 2014 09:26
Gosia i Aurelio

Chcielibyśmy podziękować za wspaniałą, niezapomnianą zabawę i profesjonalnie poprowadzoną oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się w dniu 05.07.2014 w Park Hotelu w Szczecinie.
Na naszym polsko-hiszpańskim weselu było dużo gości z zagranicy i zapewne było to też wyzwaniem żeby sprostać gustom wszystkich gości. Wszyscy świetnie się bawili, repertuar był super dobrany a impreza poprowadzona z pełnym profesjonalizmem i na wysokim poziomie.
Wszyscy goście, a w szczególności ci z zagranicy (70% naszego wesela) byli zachwyceni i usłyszeliśmy same pochwały pod adresem DJ.

Polecamy wszystkim Pana Jacka!
Gosia & Aurelio

środa, 17, wrzesień 2014 09:26
Marta i Piotr

Polecamy Pana Jacka na każde wesele.
– muzyka dostosowana do potrzeb i gustów gości
– efekty specjalne, dymy, światła
– perfekcyjność i punktualność
– zaangażowanie
– gwarantowana dobra zabawa!
Dziękujemy Panie Jacku, że ten dzień był dla nas i naszych gości wyjątkowy!
Pozdrawiamy Marta i Piotr
12.07.2014

czwartek, 11, wrzesień 2014 09:26
Agnieszka i Radek

Jacku,dziękujemy za fantastyczną oprawę muzyczną naszego wesela, za zaangażowanie i cierpliwość. Jesteś profesjonalistą w tym co robisz!

Szczerze polecamy wszystkim,którzy cenią sobie wysoki poziom usług!

Pozdrawiamy serdecznie
Agnieszka i Radek, wesele Boszkowo- Sułkowski

sobota, 30, listopad 2013 09:25
Monika i Dawid Dudka

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela które odbyło się 24.05.2013. Musimy skromnie przyznać, że było to najlepsze wesele, na którym byliśmy. Bardzo fajnie, że było to nasze własne :)
Zabawy były rewelacyjnie prowadzone a goście byli bardzo zadowoleni.Powiemy szczerze, orkiestry przy DJ Jacku wypadają cieniutko. :)
Jeszcze raz dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy.

niedziela, 23, czerwiec 2013 09:25
Milena i Michał

Witamy serdecznie:)
Korzystając z takiej formy, chcieliśmy gorąco podziękować za tak fantastyczne poprowadzenie naszej uroczystości ślubnej, która odbyła się 06.kwietnia 2013r.
Cieszymy się, że goście byli zachwyceni muzyką i prowadzoną zabawą. Dziękujemy za zorganizowanie pomysłowych oczepin, które przyniosły dużo humoru:)Bawiliśmy się naprawdę bardzo dobrze, dlatego jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy:)

czwartek, 18, kwiecień 2013 09:25
Magdalena

2 lata temu odbyło się nasze wesele i jesteśmy baardzo zadowoleni z wyboru DJ! Wszyscy goście bawili się doskonale i mówili, że to było najlepsze wesele na jakim byli. Nasze oczekiwania zostały spełnione w 101% :) Dziękujemy!

poniedziałek, 07, styczeń 2013 09:25
Agnieszka i Tomasz

Jeśli szukacie człowieka, który poprowadzi Wasze wesele tak, by wszyscy bawili się do rana, to Jacek jest najlepszy! Przyznam szczerze, że długo zastanawialiśmy się nad wyborem dj’a, gdyż uważamy, że po kucharzu jest to najważniejsza osoba, która ma wpływ na udane wesele. Jacek od początku zaprezentował się jako profesjonalista i człowiek elastycznie dopasowujący się do naszych oczekiwań. Szybko i sprawnie ustaliliśmy listę zabaw, utworów, które muszą się pojawić i tych, których nie chcemy oraz inne wydarzenia w trakcie uroczystości. Jacek świetnie współpracował z kelnerkami, świadkami i kierownikiem lokalu. Zaimponował nam entuzjazmem z jakim prowadził zabawę, ma też miły tembr głosu i szybko nawiązuje kontakt z gośćmi. Jest nie tylko osobą, która puszcza muzykę (jak większość djów), ale prowadzi zabawy, zachęca gości do tańca, zaczyna przyśpiewki weselne i reprezentuje wysoki poziom językowy. Według mnie po prostu dobrze się bawi w trakcie wykonywania swojej pracy i ma do tego talent! Gdy goście się już rozchodzili Jacek dalej czuwał i dalej puszczał kawałki, na których nam zależało. Zabawy weselne prowadził w taki sposób, że zarówno uczestnicy jak i obserwujący bawili się świetnie. Mimo, że wesele było już 3 miesiące temu „żarty” Jacka funkcjonują po dziś dzień na spotkaniach rodzinnych. Nie jest to tylko nasza opinia, bo wszyscy goście bardzo naszego dj’a chwalą!

Jacku, dziękujemy Ci serdecznie za to, że nasze wesele było bardzo udane, goście wybawieni a my bardzo zadowoleni z uroczystości. Gdybyś chciał skorzystać z nagrań (karety, świstaka, itd.) to daj znać :)

niedziela, 06, styczeń 2013 09:24
Martusia i Krzyś

Drogi Jacku!

Nareszcie zawitaliśmy na Twojej stronie!
Z całego serca dziękujemy za wspaniałą imprezę, którą poprowadziłeś w Koszewku dnia 05.05.2012r. Mimo chłodnej pogody rozgrzałeś gości w świetnych rytmach disco, chaha, rumba i twist i wiele innych. Nie zabrakło również „bani u cygana”. Jacku zagrałeś i poprowadziłeś super imprezę dla Nas. Z całego serca zarówno Goście jak i my serdecznie dziękujemy…. Marta i Krzysztof

poniedziałek, 19, listopad 2012 09:24
Paulina i Krzysztof

Suuuuper wesele! Jeśli wesele to tylko z Jackiem,profesjonalne prowadzenie całego wesela, super zabawy no i pociąg którym nie miał końca hehe:)))) naprawdę polecamy!!! Dziękujemy za wspaniała zabawę!

sobota, 06, październik 2012 09:24
Sara i Maciej

Wielkie podziękowanie dla Jacka za wspaniałą zabawę, która trwała do białego rana za wspaniałe tańce hulańce które pokonały nie jednego gościa :) i za baaaardzo fantastyczne zabawy dla gości z czystym sumieniem mogę polecić tego DJ’a. Potrafił przekonać do siebie najstarsze osoby :)

poniedziałek, 01, październik 2012 09:24
Karolina i Paweł

Wesele 17 sierpnia 2012 dzięki Jackowi było świetne! Jeżeli ktoś potrafił mnie (Pan Młody) rozruszać to musi być już mistrzem w swoim fachu:-)
Świetna muzyka, świetna atmosfera, świetne prowadzenie. Czego chcieć więcej? Z chęcią wybrałbym się na inne wesele prowadzone przez Jacka tylko po to, żeby pobawić się jeszcze raz w podobny sposób:-)

Dzięki Jacek za super imprezę! Wszyscy goście są zachwyceni:-) Dzięki!!!

wtorek, 11, wrzesień 2012 09:24
Agnieszka i Sławek

Witam,
Pan Młody od początku był za Dj, reszta raczej sceptyczna. Po weselu każdy był BARDZO zadowolony, nawet Ci którzy początkowo woleli orkiestrę.
Współpraca z Jackiem przebiegała super od pierwszego spotkania, aż do końca wesela. Muzyka, zabawy i kontakt z gośćmi na najwyższym poziomie. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.

wtorek, 04, wrzesień 2012 09:23
Ula i Paweł

Dziękujemy Jackowi za świetnie poprowadzoną zabawę weselną.

Polecamy go dalej z czystym sumieniem!

Szczególne słowa uznania należą się za elastyczność i dopasowanie się do wymagań wybrednych klientów :)

Pozdrawiamy !

wtorek, 28, sierpień 2012 09:23
Monika i Dawid

Witamy Wszystkich,
Na początku jeszcze raz chcielibyśmy podziękować Jackowi za świetnie poprowadzone nasze wesele które odbyło się 7 lipca 2012 w Restauracji Zamkowej w Szczecinie!
Jacek rewelacyjnie zorganizował całą oprawę audiowizualną, grał wszystko to co z Nim wcześniej omówiliśmy oraz dobierał odpowiednio muzykę pod naszych gości/sytuację na parkiecie.
Oczepiny również wypadły super – gry i zabawy które ustaliliśmy bardzo się podobały naszym gościom.
Pełne zgranie z obsługą wesela i Event-Barem.
Serdecznie wszystkim polecamy DjPolacka, pełny profesjonalizm i kultura przez całe wesele!

wtorek, 17, lipiec 2012 09:23
Kamil i Karolina

Jak impreza to tylko z Jackiem. Zero pitu pitu, a na następny dzień zakwasy od tańca gwarantowane… Najdłuższy pociąg „NIE do Warszawy” w moim życiu :) Jacek WIELKI SZACUN! Bierzcie go i bądźcie spokojni o dobry klimat. Hej!

środa, 04, lipiec 2012 09:23
Darek i Karolina

Witamy człowieka orkiestrę!!!!!
Wesele przewyższyło nasze najśmielsze oczekiwania. Świetna zabawa, profesjonalne prowadzenie, super zabawy, konkursy i muzyka dla każdego. Wszyscy zachwyceni. Goście nie chcieli wracać do domów. Parkiet pełny do ostatniego gwizdka. Ten człowiek jest armagedonem dla orkiestr weselnych.
Pozdrawiamy gorąco i bardzo dziękujemy. Mamy nadzieje do zobaczenie na innych weselach.
Mieszkowice 09.06.2012r.

poniedziałek, 11, czerwiec 2012 09:23
Paulina i Darek

Cześć Jacku!!
Oczywiście nie zapomnieliśmy o Tobie!! Za każdym razem jak oglądamy DvD z wesela to przypomina nam się perfekcyjnie poprowadzona zabawa!.
Dla tych niezdecydowanych!- Jak to Jacek mówił „BYŁ OGIEŃ”!!
Jak wszyscy wiemy wesele jest dla gości nie dla Pary młodej i faktycznie tak było!. Wszyscy goście w każdym przedziale wiekowym znaleźli coś dla siebie!! Nie było chwili, gdy parkiet był pusty. Konkursy, profesjonalizm i elastyczność prowadzenia imprezy na najwyższym poziomie. Goście, którzy byli na kilku weselach w ostatnim czasie mówili, że tak dobrze to się jeszcze nie bawili!!.
Polecamy Jacka z cała odpowiedzialnością. Jeżeli jego wybierzecie możecie być pewni, że o tą część imprezy na pewno nie będziecie musieli się martwić.
Jacku! Dziękujemy Bardzo!!
Pozdrawiamy
Darek i Paulina, Goleniów 27 sierpień 2011

środa, 23, listopad 2011 09:22
Monika i Marcin

Skoro już po weselu to nie pozostaje nam nic innego jak tylko bardzo podziękować Jackowi za wspaniałą zabawę i serdecznie polecić go wszystkim tym co zamierzają organizować imprezkę.Naprawdę gorąco polecamy :)

poniedziałek, 10, październik 2011 09:22
Magda i Marcin

Dzięki Jackowi nasze wesele udało się w 100%, potrafił rozbawić gości we wszystkich grupach wiekowych od najmłodszych do najstarszych. Repertuar muzyczny grany był od lat 60 do lat obecnych i dobrany tak, że wszyscy byli zadowoleni. Zabawy na weselu były zabawne, z dużą dawką humoru i na poziomie. Pozdrawiamy

środa, 21, wrzesień 2011 09:22
Powered by JoomVita VitaBook