Get Adobe Flash player

Opinie zamieszczone na łamach portalu www.e-wesele.pl


Aleksandra i Cezary

Wesele było kameralne, bo tylko na 30 osób, ale Jacek sprostał wyzwaniu i wszyscy bawili się wyśmienicie! Wprowadził szczyptę humoru a co najważniejsze błyskawicznie reagował na zmiany sytuacji i gości na parkiecie. Wszystko było perfekcyjnie zorganizowane, nie musieliśmy niczym się przejmować. Dodatkowo Jacek jest charyzmatyczny, zaangażowany i bardzo sympatyczny. Będziemy go polecać wszystkim, bo to prawdziwy profesjonalista, który sprosta każdemu wyzwaniu! Dzięki za zabawę,

Pozdrawiamy,

Ola i Czarek.

wtorek, 31, październik 2017 11:56
Weronika i Maciej

"Dj jest nasz! Bo Dj do nas należy! Nie damy nikomu ! Nikomu nie damy! Bo Dj do nas należy!..." Rewelacyjnie poprowadzone wesele i poprawiny. Nogi bolą po dziś dzień. Oczepiny MAJSTERSZTYK! Jacek po prostu całkowicie podbił serca młodych i gości, którzy cały czas dzwonią, że to było najlepsze wesele na jakim się bawili. 

Dziękujemy! 

czwartek, 21, wrzesień 2017 09:33
Malwina i Sebastian

Wesele poprowadzone w taki sposób, że nogi wszystkich jeszcze w poniedziałek bolały ;-) 

Pomimo, że wesele było międzynarodowe (polsko-  niemieckie), to repertuar był dopasowany tak, aby każdy z gości dobrze się bawił.

Pan Jacek to człowiek sympatyczny, bardzo dobrze zorganizowany. 

Na 100% polecamy Pana Jacka! Zabawa gwarantowana! 

Pozdrawiamy serdecznie 

 

sobota, 09, wrzesień 2017 16:32
Ania

Jacek jest rewelacyjnym fachowcem dzieki ktoremu nasze polsko- grecko-angielskie wesele bylo cudownym sukcesem!:))

Wszyscy bawili sie razem do wielojezykowej muzyki bez zadnych problemow.

Bardzo sie ciesze ze go wybralismy i goraco go wszystkim polecamy!!

piątek, 08, wrzesień 2017 17:03
Kinga i Arkadiusz

Rewelacyjny dj oraz wodzirej na wesele i nie tylko !

Podejście do klienta indywidualne oraz profesjonalne. Bardzo duże zaangażowanie.

Repertuar dobrany do gości na sali w różnym wieku, super zabawa do białego rana.

 

Drogi Jacku Życzymy wiele sukcesów!

a Młodym Parom życzymy wolnego miejsca na termin w Twoim kalendarzu! 

 

niedziela, 09, lipiec 2017 14:17
Bogusia i Przemek

Dziękujemy za świetnie poprowadzone wesele! Pan Jacek jest otwarty na wszelkie sugestie ze strony Pary Młodej, w tracie imprezy dopasowuje się do preferencji gości. Rodzina i znajomi byli zadowoleni, wielu z nich Pana zachwalało. Na parkiecie przez całą imprezę tańczyło wiele osób. Współpraca z Panem od początku do końca przebiegała bardzo dobrze i profesjonalnie. Zabawy na weselu prowadzone przez Pana były śmieszne oraz z klasą.

Serdecznie polecamy wszystkim niezdecydowanym!

Pozdrawiamy i jeszcze raz bardzo dziękujemy!

 

poniedziałek, 01, maj 2017 09:51

Jeśli szukacie Dj który odnajduję się w każdym klimacie. Człowieka, który potrafi rozkręcić każda imprezę to Jacek jest odpowiedni na Waszą imprezę.

Polecamy w 100% na każdą okazje!

 

czwartek, 23, marzec 2017 16:10
Monika

Bardzo dziękuję za bal karnawałowy w hotelu Grand Royal w Poznaniu. Był Pan po prostu świetny. Nie pamiętam już, kiedy byłam na równie udanej imprezie. W zasadzie każdy kawałek, który Pan puszczał, wzywał na parkiet . Wspaniale dobrana muzyka! Idealnie Pan dobiera muzykę, uważnie nadąża, za tym jak się bawią goście. 

poniedziałek, 13, luty 2017 08:14

Gratuluje! Ma Pan znakomite wyczucie klimatu i potrafi stworzyć świetną imprezę. Kontakt podany dalej 

środa, 06, styczeń 2016 11:51

Panie Jacku - jeszcze raz dziękujemy za świetnie poprowadzone wesele - świetnie Pan zorganizował całą oprawę, grał wszystko to co chce się by leciało na weselu i to co ustaliliśmy oraz dobierał muzykę pod aktualną sytuację na parkiecie. Oczepiny również pierwsza klasa !!!

Polecamy Pana wszystkim znajomym !!

środa, 09, grudzień 2015 21:38
Ola i Tomek

Długo nie mogliśmy się zebrać do wpisu, ale zmotywowało nas inne wesele, z którego właśnie wróciliśmy, a gdzie czegoś nam zabrakło. Na pewno tej niesamowitej atmosfery, którą wprowadzał Jacek, niewymuszonego kontaktu z gośćmi i ciekawych konkursów. U siebie mieliśmy też gości "zaprawionych w boju" jeśli chodzi o wesela, a do tej pory wspominają klimat naszego majowego przyjęcia. Jesteśmy raczej osobami wymagającymi i niełatwo nas zadowolić, ale jak najbardziej i z czystym sercem możemy polecić DJ Jacka Polaka na oprawę muzyczną wesela. I nawet Mamy, które nie wyobrażały sobie, że może nie być orkiestry były zachwycone! Nie ilość a jakość:)

Pięknie dziękujemy i do kolejnego zobaczenia!

czwartek, 19, listopad 2015 08:48
Grażyna i Tomek z Gorzowa Wlkp.

Jacku, dziękujemy Ci za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery, za dołożenie wszelkich starań do tego, aby nasze wesele było idealne, bawiliśmy się świetnie. Wesele poprowadzone perfekcyjnie, fantastyczna oprawa muzyczna i super efekty świetlne.

Wszystkim zainteresowanym gorąco polecamy DJ Jacka – profesjonalnie, z klasą i na najwyższym poziomie od początku do końca! Spełnił nasze oczekiwania w 100% , konkretny i przesympatyczny.

Najlepszy DJ na świecie!

Jacku, bardzo dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie.

czwartek, 19, listopad 2015 08:46
Ola i Szymon

Dziękujemy za super zabawę na naszym weselu (27.12.14). Wiemy od gości, że byli bardzo zadowoleni i super się bawili i my również   Polecamy z czystym sercem Pana Jacka - współpraca przebiegała bezproblemowo na każdym etapie i choć mieszkamy za granicą to wszystko było na medal. Doceniamy otwartość Pana Jacka na nasze pomysły również  Pozdrawiamy serdecznie i polecamy!

czwartek, 15, styczeń 2015 10:08
Ania

Chcieliśmy wielce podziękować za niesamowitą zabawę, którą zgotował nam DJ Polack na naszym weselu dn. 7 czerwca 2014. Zarówno my jak i goście bawilimy się świetnie. Muzyka była tak dopasowana, że cały czas goście (i to w różnym wieku) byli na parkiecie. Wszelkie nasze sugestie zostały przedyskutowane przed imprezą i uwzględnione w czasie wesela. Oczepiny też udały się świetnie - zabawy były w dobrym guście, a jednocześnie zabawne

Serdecznie polecamy i życzymy przyszłym Młodym Parom tak samo doskonałej zabawy jak nasza.

Ania i Łukasz

 

niedziela, 11, styczeń 2015 08:18
Paweł i Marzena

Jeszcze raz pięknie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło sie 27.09.2014 r. Prowadzenie wesela w pełni profesjonalne, ogromny wybór i pełen przekrój muzyki, dym, światła i lasery oraz świetnie zorganizowane konkursy i zabawy sprawiły, że młodzież jak i osoby w średnim wieku bawiły się doskonale. Serdecznie polecamy Pana Jacka i pozdrawiamy raz jeszcze.

środa, 01, październik 2014 09:26
Gosia i Aurelio

Chcielibyśmy podziękować za wspaniałą, niezapomnianą zabawę i profesjonalnie poprowadzoną oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się w dniu 05.07.2014 w Park Hotelu w Szczecinie.
Na naszym polsko-hiszpańskim weselu było dużo gości z zagranicy i zapewne było to też wyzwaniem żeby sprostać gustom wszystkich gości. Wszyscy świetnie się bawili, repertuar był super dobrany a impreza poprowadzona z pełnym profesjonalizmem i na wysokim poziomie.
Wszyscy goście, a w szczególności ci z zagranicy (70% naszego wesela) byli zachwyceni i usłyszeliśmy same pochwały pod adresem DJ.

Polecamy wszystkim Pana Jacka!
Gosia & Aurelio

środa, 17, wrzesień 2014 09:26
Marta i Piotr

Polecamy Pana Jacka na każde wesele.
– muzyka dostosowana do potrzeb i gustów gości
– efekty specjalne, dymy, światła
– perfekcyjność i punktualność
– zaangażowanie
– gwarantowana dobra zabawa!
Dziękujemy Panie Jacku, że ten dzień był dla nas i naszych gości wyjątkowy!
Pozdrawiamy Marta i Piotr
12.07.2014

czwartek, 11, wrzesień 2014 09:26
Agnieszka i Radek

Jacku,dziękujemy za fantastyczną oprawę muzyczną naszego wesela, za zaangażowanie i cierpliwość. Jesteś profesjonalistą w tym co robisz!

Szczerze polecamy wszystkim,którzy cenią sobie wysoki poziom usług!

Pozdrawiamy serdecznie
Agnieszka i Radek, wesele Boszkowo- Sułkowski

sobota, 30, listopad 2013 09:25
Monika i Dawid Dudka

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela które odbyło się 24.05.2013. Musimy skromnie przyznać, że było to najlepsze wesele, na którym byliśmy. Bardzo fajnie, że było to nasze własne :)
Zabawy były rewelacyjnie prowadzone a goście byli bardzo zadowoleni.Powiemy szczerze, orkiestry przy DJ Jacku wypadają cieniutko. :)
Jeszcze raz dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy.

niedziela, 23, czerwiec 2013 09:25
Milena i Michał

Witamy serdecznie:)
Korzystając z takiej formy, chcieliśmy gorąco podziękować za tak fantastyczne poprowadzenie naszej uroczystości ślubnej, która odbyła się 06.kwietnia 2013r.
Cieszymy się, że goście byli zachwyceni muzyką i prowadzoną zabawą. Dziękujemy za zorganizowanie pomysłowych oczepin, które przyniosły dużo humoru:)Bawiliśmy się naprawdę bardzo dobrze, dlatego jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy:)

czwartek, 18, kwiecień 2013 09:25
Magdalena

2 lata temu odbyło się nasze wesele i jesteśmy baardzo zadowoleni z wyboru DJ! Wszyscy goście bawili się doskonale i mówili, że to było najlepsze wesele na jakim byli. Nasze oczekiwania zostały spełnione w 101% :) Dziękujemy!

poniedziałek, 07, styczeń 2013 09:25
Agnieszka i Tomasz

Jeśli szukacie człowieka, który poprowadzi Wasze wesele tak, by wszyscy bawili się do rana, to Jacek jest najlepszy! Przyznam szczerze, że długo zastanawialiśmy się nad wyborem dj’a, gdyż uważamy, że po kucharzu jest to najważniejsza osoba, która ma wpływ na udane wesele. Jacek od początku zaprezentował się jako profesjonalista i człowiek elastycznie dopasowujący się do naszych oczekiwań. Szybko i sprawnie ustaliliśmy listę zabaw, utworów, które muszą się pojawić i tych, których nie chcemy oraz inne wydarzenia w trakcie uroczystości. Jacek świetnie współpracował z kelnerkami, świadkami i kierownikiem lokalu. Zaimponował nam entuzjazmem z jakim prowadził zabawę, ma też miły tembr głosu i szybko nawiązuje kontakt z gośćmi. Jest nie tylko osobą, która puszcza muzykę (jak większość djów), ale prowadzi zabawy, zachęca gości do tańca, zaczyna przyśpiewki weselne i reprezentuje wysoki poziom językowy. Według mnie po prostu dobrze się bawi w trakcie wykonywania swojej pracy i ma do tego talent! Gdy goście się już rozchodzili Jacek dalej czuwał i dalej puszczał kawałki, na których nam zależało. Zabawy weselne prowadził w taki sposób, że zarówno uczestnicy jak i obserwujący bawili się świetnie. Mimo, że wesele było już 3 miesiące temu „żarty” Jacka funkcjonują po dziś dzień na spotkaniach rodzinnych. Nie jest to tylko nasza opinia, bo wszyscy goście bardzo naszego dj’a chwalą!

Jacku, dziękujemy Ci serdecznie za to, że nasze wesele było bardzo udane, goście wybawieni a my bardzo zadowoleni z uroczystości. Gdybyś chciał skorzystać z nagrań (karety, świstaka, itd.) to daj znać :)

niedziela, 06, styczeń 2013 09:24
Martusia i Krzyś

Drogi Jacku!

Nareszcie zawitaliśmy na Twojej stronie!
Z całego serca dziękujemy za wspaniałą imprezę, którą poprowadziłeś w Koszewku dnia 05.05.2012r. Mimo chłodnej pogody rozgrzałeś gości w świetnych rytmach disco, chaha, rumba i twist i wiele innych. Nie zabrakło również „bani u cygana”. Jacku zagrałeś i poprowadziłeś super imprezę dla Nas. Z całego serca zarówno Goście jak i my serdecznie dziękujemy…. Marta i Krzysztof

poniedziałek, 19, listopad 2012 09:24
Paulina i Krzysztof

Suuuuper wesele! Jeśli wesele to tylko z Jackiem,profesjonalne prowadzenie całego wesela, super zabawy no i pociąg którym nie miał końca hehe:)))) naprawdę polecamy!!! Dziękujemy za wspaniała zabawę!

sobota, 06, październik 2012 09:24
Sara i Maciej

Wielkie podziękowanie dla Jacka za wspaniałą zabawę, która trwała do białego rana za wspaniałe tańce hulańce które pokonały nie jednego gościa :) i za baaaardzo fantastyczne zabawy dla gości z czystym sumieniem mogę polecić tego DJ’a. Potrafił przekonać do siebie najstarsze osoby :)

poniedziałek, 01, październik 2012 09:24
Powered by JoomVita VitaBook