Get Adobe Flash player

Opinie zamieszczone na łamach portalu www.e-wesele.pl


Karolina i Paweł

Wesele 17 sierpnia 2012 dzięki Jackowi było świetne! Jeżeli ktoś potrafił mnie (Pan Młody) rozruszać to musi być już mistrzem w swoim fachu:-)
Świetna muzyka, świetna atmosfera, świetne prowadzenie. Czego chcieć więcej? Z chęcią wybrałbym się na inne wesele prowadzone przez Jacka tylko po to, żeby pobawić się jeszcze raz w podobny sposób:-)

Dzięki Jacek za super imprezę! Wszyscy goście są zachwyceni:-) Dzięki!!!

wtorek, 11, wrzesień 2012 09:24
Agnieszka i Sławek

Witam,
Pan Młody od początku był za Dj, reszta raczej sceptyczna. Po weselu każdy był BARDZO zadowolony, nawet Ci którzy początkowo woleli orkiestrę.
Współpraca z Jackiem przebiegała super od pierwszego spotkania, aż do końca wesela. Muzyka, zabawy i kontakt z gośćmi na najwyższym poziomie. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy.

wtorek, 04, wrzesień 2012 09:23
Ula i Paweł

Dziękujemy Jackowi za świetnie poprowadzoną zabawę weselną.

Polecamy go dalej z czystym sumieniem!

Szczególne słowa uznania należą się za elastyczność i dopasowanie się do wymagań wybrednych klientów :)

Pozdrawiamy !

wtorek, 28, sierpień 2012 09:23
Monika i Dawid

Witamy Wszystkich,
Na początku jeszcze raz chcielibyśmy podziękować Jackowi za świetnie poprowadzone nasze wesele które odbyło się 7 lipca 2012 w Restauracji Zamkowej w Szczecinie!
Jacek rewelacyjnie zorganizował całą oprawę audiowizualną, grał wszystko to co z Nim wcześniej omówiliśmy oraz dobierał odpowiednio muzykę pod naszych gości/sytuację na parkiecie.
Oczepiny również wypadły super – gry i zabawy które ustaliliśmy bardzo się podobały naszym gościom.
Pełne zgranie z obsługą wesela i Event-Barem.
Serdecznie wszystkim polecamy DjPolacka, pełny profesjonalizm i kultura przez całe wesele!

wtorek, 17, lipiec 2012 09:23
Kamil i Karolina

Jak impreza to tylko z Jackiem. Zero pitu pitu, a na następny dzień zakwasy od tańca gwarantowane… Najdłuższy pociąg „NIE do Warszawy” w moim życiu :) Jacek WIELKI SZACUN! Bierzcie go i bądźcie spokojni o dobry klimat. Hej!

środa, 04, lipiec 2012 09:23
Darek i Karolina

Witamy człowieka orkiestrę!!!!!
Wesele przewyższyło nasze najśmielsze oczekiwania. Świetna zabawa, profesjonalne prowadzenie, super zabawy, konkursy i muzyka dla każdego. Wszyscy zachwyceni. Goście nie chcieli wracać do domów. Parkiet pełny do ostatniego gwizdka. Ten człowiek jest armagedonem dla orkiestr weselnych.
Pozdrawiamy gorąco i bardzo dziękujemy. Mamy nadzieje do zobaczenie na innych weselach.
Mieszkowice 09.06.2012r.

poniedziałek, 11, czerwiec 2012 09:23
Paulina i Darek

Cześć Jacku!!
Oczywiście nie zapomnieliśmy o Tobie!! Za każdym razem jak oglądamy DvD z wesela to przypomina nam się perfekcyjnie poprowadzona zabawa!.
Dla tych niezdecydowanych!- Jak to Jacek mówił „BYŁ OGIEŃ”!!
Jak wszyscy wiemy wesele jest dla gości nie dla Pary młodej i faktycznie tak było!. Wszyscy goście w każdym przedziale wiekowym znaleźli coś dla siebie!! Nie było chwili, gdy parkiet był pusty. Konkursy, profesjonalizm i elastyczność prowadzenia imprezy na najwyższym poziomie. Goście, którzy byli na kilku weselach w ostatnim czasie mówili, że tak dobrze to się jeszcze nie bawili!!.
Polecamy Jacka z cała odpowiedzialnością. Jeżeli jego wybierzecie możecie być pewni, że o tą część imprezy na pewno nie będziecie musieli się martwić.
Jacku! Dziękujemy Bardzo!!
Pozdrawiamy
Darek i Paulina, Goleniów 27 sierpień 2011

środa, 23, listopad 2011 09:22
Monika i Marcin

Skoro już po weselu to nie pozostaje nam nic innego jak tylko bardzo podziękować Jackowi za wspaniałą zabawę i serdecznie polecić go wszystkim tym co zamierzają organizować imprezkę.Naprawdę gorąco polecamy :)

poniedziałek, 10, październik 2011 09:22
Magda i Marcin

Dzięki Jackowi nasze wesele udało się w 100%, potrafił rozbawić gości we wszystkich grupach wiekowych od najmłodszych do najstarszych. Repertuar muzyczny grany był od lat 60 do lat obecnych i dobrany tak, że wszyscy byli zadowoleni. Zabawy na weselu były zabawne, z dużą dawką humoru i na poziomie. Pozdrawiamy

środa, 21, wrzesień 2011 09:22
Gosia i Maciek

Gratulacje dla Jacka, który stworzył wspaniałą atmosferę na naszym weselu :) zabawy śmieszne ale na poziomie, goście zachwyceni i my również :) dzięki!

poniedziałek, 19, wrzesień 2011 09:22
Asia i Grześ

Witamy wszystkich niezdecydowanyc h przy wyborze orkiestra czy Dj :) Dj , Dj , Dj i jeszcze raz Dj Jacek Polack :) Profesjonalista w każdym calu, świetna oprawa muzyczna, rewelacyjne prowadzenie zabaw. Nasze wesele było niesamowicie udane dzięki Jackowi, który poprowadził wszystko od początku do końca i chwała Mu za to :)
Pozdrawiamy i gorąco polecamy

środa, 14, wrzesień 2011 09:22
Żaneta i Dominik

Jesteśmy bardzo zadowoleni z prowadzonego przez Jacka wesela było tak jak sobie to wymarzyliśmy profesjonalizm w każdym calu konkursy rewelacja, świetny dobór repertuaru goście i my będziemy miło wspominać ten wieczór

sobota, 10, wrzesień 2011 09:21
Ania i Janusz

Jeśli pragniesz profesjonalnie poprowadzonej imprezy, z humorem, przy muzyce w rytmie której fantastycznie będą bawić się Twoi goście, nawet się nie zastanawiaj:)) Dobór repertuaru, zabaw i okolicznościowy ch dedykacji był na najwyższym poziomie. Wystarczyło, że nakreśliliśmy nasze oczekiwania, a to, co otrzymaliśmy przeszło naszą wyobraźnię. Jacek prowadził nasze wesele 20 sierpnia a telefony z pochwałami wręcz urywają się:)
Był to doskonały wybór z naszej strony.
Gorąco polecamy Jacka.
Dziękujemy za cudowną oprawę naszego wesela:)
Pozdrawiamy;)

poniedziałek, 22, sierpień 2011 09:21
Asia i Wojtek

Jacek poprowadził nasze wesele 6 sierpnia w Gorzowie Wielkopolskim w Domu Kultury „Małyszyn”. Jeszcze raz dziękujemy serdecznie! Nasi goście bawili się przez całą noc. Nie spotkaliśmy się z żadnym narzekaniem lub słowami krytyki. Pełen profesjonalizm, świetne zgranie z gastronomią, dobrze dobrane gry, konkursy i zabawy. Dodatkowo bardzo ważna informacja – JACEK NIE PIJE alkoholu w czasie wesela. Gorąco pozdrawiamy i POLECAMY!

P.S.
To było pierwsze wesele z DJ-em w tym domu weselnym (a organizują je od kilkunastu lat) i obsługa była bardzo pozytywnie zaskoczona.

wtorek, 09, sierpień 2011 09:20
J i K

Potwierdzam wszystkie poniższe opinie:) Pan Jacek doskonale poprowadził również nasze wesele! Muzyka dla wszystkich, zabawy integracyjne, oczepiny na poziomie, duża elastyczność oraz szybka (i właściwa;)) reakcja na różne okoliczności sprawiły, że nawet starsi goście przestali bać się słowa ‚DJ':)
Z czystym sumieniem polecamy Pana Jacka wszystkim. Pozdrawiamy i dziękujemy:)

środa, 27, lipiec 2011 09:19
Ewelina i Sławek

Bardzo dziękujemy Panu Jackowi Polakowi za wspaniałą zabawę i profesjonalne przygotowanie imprezy weselnej. Wszyscy bawiliśmy się wyśmienicie!
Gorąco polecamy!
Ewelina i Sławek
Goleniów 24.06.2011 r.

środa, 29, czerwiec 2011 09:19
Ewelina i Grzegorz

Co prawda Jackowi podziękowaliśmy osobiście, jednak warto podzielić się wrażeniami z innymi by wiedzieli, że warto organizować z Nim imprezę. Mimo, że nasze wesele było małe (ok 40os.) to zabawa była przednia, przy dobrej muzyce, i całej oprawie. Nawet najwięksi sceptycy co do wesela przy muzyce z płyt byli zachwyceni, tym ze można zrobić to na prawde super. Konkursy dla małych i dużych oraz świetna zabawa wypelniła tą noc tak jak chcieliśmy… Polecamy gorąco!! 10.06.2011, Szczecin

wtorek, 28, czerwiec 2011 09:19
Kasia i Maciek

Dziękujemy za profesjonalne prowadzenie imprezy, miałeś ja pod kontrola i reagowałeś w każdym momencie właściwie. Konkursy bardzo ciekawe, wesołe i na poziomie i nie jest to zdanie tylko nasze :). Gorąco polecamy!!!

poniedziałek, 27, czerwiec 2011 09:18
ANDRZEJ

Witam.Miałem przyjemność współpracować z Jackiem na weselu 5 marca.Ja się zajmuję video filmowaniem.W pełni podzielam opinie moich przedmówców.Film z uroczystości i samego wesela był rewelacyjny.Jacek dostarczył mi mnóstwo materiału. Mnogość zabaw,styl i forma w jakiej były prowadzone zasługują na uznanie i na pewno na polecenie Jacka na każdą imprezę.Niech zachęta dla innych będzie fakt ,że na ponad 110 osób gości z pewnością 95 non stop się bawiło i to przy jakiej muzie!!!Wspomnieć należy również o sprzęcie jakim dysponuje Jacek.Mnóstwo świateł ,lasery,wytwornica dymu,to daje niesamowity efekt wizualny.Z całą odpowiedzialnością polecam DJ POLACKA na każda imprezę.Pozdrawiam.

piątek, 24, czerwiec 2011 09:13
Kornelia

Gorąco polecamy Pana Jacka – pełen profesjonalizm, bardzo dobre przygotowanie, poczucie humoru. Dziękujemy za poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego. Wszyscy, niezależnie od wieku, byli w 100% zadowoleni. Jednym zdaniem – gwarancja udanej imprezy:) Kornelia i Wojtek

wtorek, 21, czerwiec 2011 09:13
KNFOTO.PL

Witam serdecznie, bardzo gorąco polecamy Pana Jacka jako DJ na imprezy okolicznościowe . Mieliśmy przyjemność z nim współpracować podczas wesela, które odbyło się 10.06.11 na Mierzynie. Impreza była na niewiele więcej niż 50 osób a i tak Pan Jacek o nikim nie zapomniał, nawet o tych najmłodszych uczestnikach. Bardzo podobała nam się zabawa „karaoke” w wykonaniu kilkuletnich dzieci. Pozdrawiam serdeczni i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będzie nam dane współpracować.

sobota, 11, czerwiec 2011 09:13
Dorota i Darek

Dziękujemy Panie Jacku za SUPERANCKIE poprowadzenie naszej imprezy weselnej.Spełnił Pan oczekiwania nasze i gości w 100%.Miło będziemy to wspominać.

sobota, 21, maj 2011 09:12
Dorota i Krzysiek

Spokojnie Jacka możemy polecić każdej nowej młodej parze, zastanawiającej się nad wyborem osoby odpowiedzialnej za „pociągnięcie” całej imprezy. Nawet osoby konserwatywne, sceptycznie nastawione do muzyki z płyt na weselu na koniec musiały przyznać nam rację i pogratulować udanej imprezy. Wesele nasze było 12 lutego 2011 w Vivacie. Jacku pozdrowienia i być może do zobaczenia na kolejnych zabawach weselnych.

wtorek, 15, luty 2011 09:12
Alicja i Norbert

Chcielibyśmy gorąco podziękować DJ-owi Jackowi Polakowi za wspaniałą, niezapomnianą, profesjonalnie poprowadzoną naszą imprezę weselną, która odbyła się w dniu 25.12.2010.w Hotelu Dworski w Szczecinie. Wspaniale dobrany repertuar,świet nie poprowadzone konkursy, pełen profesjonalizm. Bez najmniejszych wątpliwości i szczerze polecamy wszystkim tym,którzy organizując swoją imprezę szukają pełnego profesjonalizmu , zaangażowania oraz wysokiego poziomu usługi.
To nie tylko nasze zdanie ale także i naszych weselnych gości.
Pozdrawiamy
Alicja i Norbert

środa, 29, grudzień 2010 09:11
Ania

Pragnę podziękować Panu Jackowi za stworzenie niesamowitego klimatu, profesjonalne przygotowanie, za wspólną wspaniałą zabawę w tym szczególnym dla Nas dniu. Jak najbardziej z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim tym, którzy cenią sobie profesjonalizm. Pozdrawiam Ania, wesele- Goleniów 4.06.2010 r.

wtorek, 07, grudzień 2010 09:11
Powered by JoomVita VitaBook